Tegoroczna edycja BETWEEN kitchen & dining room odbędzie się 18 i 19 listopada w warszawskiej Hali Koszyki. W tym czasie swoją ofertę zaprezentują się firmy i marki związane z kuchnią oraz jadalnią, oferujący m.in. ceramikę, naczynia, małe AGD, akcesoria dekoracyjne, meble oraz artykuły spożywcze.
Na pierwszym piętrze Hali Koszyki będziemy mogli zobaczyć propozycje 30 wystawców. Na miłośników stylowej i oryginalnej porcelany czekają produkty m.in. od Julii Janus, Marty Krasnej-Kornak oraz sklepu interentowego Venez Design, którzy specjalizują się w tego rodzaju wyrobach. Frimy 3deski i Holdis pojawią się z drewnianymi stołami, a stolarnia „Fabryka Trocin” zaprezntuje akcesoria kuchenne z drewna. To jednak nie koniec propozycji dla symatyków naturalnych materiłów i ekologicznego stylu życia. Na BETWEEN kitchen & dining room zobaczymy bowiem również produkty i akcesoria kuchenne z oferty sklepu QForma, które są przyjazne środowisku oraz wpisują się w ekologiczną filozofię Zero Waste. A jeżeli odczujemy niedosyt naturalnych akcentów, będziemy mogli kupić roślinne kompozycje zamknięte w szklanym naczyniu, czyli tzw. Las w słoiku. W ten sposób przeniesiemy mini leśny ekosystem prosto do swojego mieszkania!
Dodatkową atrakcją będzie możliwość zaopatrzenia się w ekologiczne produkty spożywcze, w tym te z oferty Coco Bowls i Wild Grass.
Partnerem Between jest Restaurant Week Polska.
BETWEEN kitchen & dining room
Hala Koszyki, Warszawa
sobota: 11:00 – 21:00
niedziela: 12:00 – 19:00
Wejście na Targi jest bezpłatne
Facebook: www.facebook.com/events/299808300426276.
15.11.2017
Dołącz do dyskusji