Katalog „Raport Trendów” 2018
„Raport Trendów” to cykliczna publikacja podsumowująca mediolańskie targi Euro Cucina. Za jej przygotowanie odpowiada firma Kesseboehmer. Katalog stanowi wyjątkowy zbiór inspiracji i jest pozycją obowiązkową w biblioteczce projektanta wnętrz i mebli. Pokazuje najbardziej aktualne trendy, nowości produktowe oraz nowatorskie rozwiązania – zarówno dotyczące estetki, jak i funkcjonalności wnętrza.
Na 250 stronach katalogu znajdziemy zdjęcia kuchni prezentowanych podczas tegorocznych targów. Ukazują one poszczególne ekspozycje w szerokim ujęciu, jak i skupiając się na detalach. Obok zdjęć kompleksowych aranżacji kuchni, zobaczymy ujęcia pojedynczych szafek, regałów, sprzętu AGD i dodatków. Ponadto w katalogu dużo miejsca poświęcono wyposażeniu mebli, które jest niezwykle ważne dla walorów użytkowych kuchni. Prezentowane podczas Euro Cucina 2018 systemy wyjezdne czy nowatorskie półki i szuflady są kolejnym krokiem naprzód w dziedzinie aranżacji funkcjonalnych mebli. Poszczególne zdjęcia zostały pogrupowane tematycznie i ujęte w 19 rozdziałach, m.in. Organizacja, Architektura, Materiały, Dekoracje.
Szkolenie PEKA podsumowujące Euro Cucina
Katalog można pobrać na stronie PEKA. Natomiast luksusowe, papierowe wydanie czeka na uczestników szkolenia poświęconego Euro Cucina oraz ergonomii w kuchni, które odbędzie się 30. października w showroomie PEKA w warszawskim C. H. Panorama (lokal11). Poprowadzi je Dagmara Jakubczak, autorka bloga FORelements.pl oraz YouTube’owego kanału Akademia Dagmary. W czasie spotkania przedstawiciele marki PEKA opowiedzą także, jak urządzić ergonomiczną kuchnię zgodną z najnowszymi trendami.
- Chcesz zarejestrować się na wydarzenie? Wyślij e-mail na adres: marketing@peka.pl.
Zobacz też gotowe projekty domów w technologii nowoczesnej lub tradycyjnej.
Dołącz do dyskusji