kuchnieportal
5 5 71

CombiSteam DeLuxe 3w1 – profesjonalna technologia w domowych warunkach.

Nowy, trzyfunkcyjny piekarnik firmy Electrolux  CombiSteam DeLuxe 3w1– zapewni ci profesjonalną technologię w domowych warunkach.

W twojej kuchni piekarnik CombiSteam DeLuxe 3w1 pozwoli na w pełni zawodowe przygotowywanie posiłków. Będą one wyglądały i smakowały tak, jak w najlepszych kuchniach świata.

Piekarnik pozwoli na przygotowanie ulubionych dań dzięki technologii pieczenia potraw za pomocą gorącego powietrza oraz pary. Dzięki nowoczesnej technologii będzie można przygotować potrawy także na samej parze. Przygotowywanie potraw na parze zyskuje coraz większe rzesze zwolenników, gdyż dzięki niej możemy uzyskać potrawy o wyjątkowym smaku i konsystencji przy zachowaniu nawet najdelikatniejszych smaków ryb czy warzyw.

Tego typu piekarnik jest wyjątkową ofertą dla twojej kuchni– nie tylko dlatego, że będziesz dysponować nowoczesną technologią, ale przede wszystkim uzyskasz niesłychaną wygodę pracy, dysponując na przykład cyfrowym systemem regulacji nagrzewania (dwudziesto cztero programowy programator graficzny do ustawiania trybów grzania). Ponadto twoja kuchnia zyska dostęp do ponad stu programów pieczenia wspartych systemem pomocy. Duży wyświetlacz typu LCD pozwoli również wpisać dwadzieścia ulubionych przez ciebie w twojej kuchni programów – w tym funkcji szybkiego podgrzania potraw. Obsługa urządzenia jest absolutnie intuicyjna i komunikuje się wprost z użytkownikiem.
                                 CombiSteam DeLuxe 3w1
Aby podnieść komfort pracy w twojej kuchni, piekarnik wyposażono również w system delikatnego zamykania drzwi, dzięki czemu piekarnik jest dostosowany nawet do najnowocześniejszych mebli kuchennych i nie obniża standardu ich wyposażenia. System Velvet closing kontroluje moment domknięcia się drzwi piekarnika – odbywa się to cicho i delikatnie.

Nie musisz się również zastanawiać, jak rozłożyć potrawy w piekarniku; nie musisz się martwić, jeśli zapełnisz go w całości, bo robisz duże przyjęcie… Wszystkie potrawy niezależnie od położenia w piekarniku będą tak samo dobrze upieczone. Piekarnik wyposażono w specjalny duży wentylator i nowoczesny obieg gorącego powietrza przystosowany do kubatury piekarnika, co zapewnia wszystkim potrawom równomierne upieczenie.

Electrolux_EEB8585POX Wszyscy znamy zabawne komedie z wypadkami spalenia się potrawy włożonej do piekarnika – śmieszy to niestety tylko widzów. Kiedy jednak na głowie masz całą swoją rodzinę oraz gości, sytuacja staje się poważna, aby nie powiedzieć: dramatyczna. A twoja kuchnia jest wówczas polem raczej walki, niż komedii. Piekarnik firmy Electrolux  CombiSteam DeLuxe 3w1 pomoże ci także w tej sytuacji: nie musisz obawiać się, że w środku przyjęcia nagle doleci cię swąd spalonej potrawy z kuchni. Masz do dyspozycji termosondę, którą możesz ustawić na jedną z trzech wybranych pozycji: lekko , średnio i dobrze wypieczone – a termosąda oceni, jaki jest stan wypieczenia potrawy i jaką osiągnęła temperaturę. Następnie zasygnalizuje ci, że twoja potrawa jest gotowa i – wyłączy piekarnik. Teraz możesz tryumfalnie przynieść z kuchni gotową potrawę i nie przejmować się tym, że zagadaliście się przy stole.

Nie bez znaczenia pozostaje także, iż piekarnik nie tylko jest urządzeniem klasy A, ale zużywa nawet o dziesięć procent energi mniej, niż inne sklasyfikowane urządzenia tego typu, dzięki wielowarstwowej konstrukcji drzwi i efektywnemu sytemowi zatrzymywania ciepła wewnątrz piekarnika. Oczywiście automatycznie oświetla się jego wnętrze i zatrzymuje wentylator podczas otwartych drzwi, a całość jest wykonana tak, aby można ją było łatwo wyczyścić dzięki specjalnej wysokowytrzymałej emalii i konstrukcji drzwi. Do tego wyposażono piekarnik w możliwość czyszczenia parowego oraz specjalną gąbkę do zbierania wody po parze.

Piekarnik EEB8585POX CombiSteam DeLuxe 3w1 jest piekarnikiem do zabudowy w twoich meblach kuchennych i ma standardowe wymiary.

https://www.electrolux.pl/Products/Gotowanie/Piekarniki/Piekarniki_parowe/EEB8585POX

5 komentarzy
Adam
18 marca 2015, 12:36
0/0

Piotrek Szz, tańsze, ale czy wygodniejsze. Zwłaszcza jak ktoś ma małą kuchnię. To i owszem może kupić garnek do gotowania na parze, ale to jednak gorsze rozwiązanie od parowaru. Kolejną fajną rzeczą jest pieczenie z użyciem pary. A to trudno zastąpić.

przemko
17 marca 2015, 21:04
0/0

Piekarniki parowe coraz częściej zastępują w polskich kuchniach tradycyjne piekarniki. Myślę że to za sprawą tego że zaczęliśmy przykuwać uwagę do tego co spożywamy a wiadomo że z danie przyrządzone na parze jest zdrowsze. W każdej renomowanej restauracji można znaleźć takie urządzenie.

Ronald&Donald
24 października 2013, 19:44
5/1

Do Piotrek Szz. Widać, że nie wiesz o czym piszesz.

Piotrek Szz
24 października 2013, 19:42
3/4

Do gotowania na parze są tańsze rozwiązania. Można gotować w specjalnych garnkach. Zresztą jak często używa się piekarnika? Jak ktoś ma za dużo pieniędzy to droga wolna 🙂

Hania
21 października 2013, 23:42
4/0

Sprzęt fajny, to już raczej taki z górnej półki. Ciekawe ile kosztuje???

Dołącz do dyskusji